Ηλιακή ενέργεια για ένα καλύτερο μέλλον

Η ηλιακή ενέργεια είναι δωρεάν, καθαρή και ασφαλής. Είναι φιλική στο περιβάλλον και δεν παράγει απόβλητα ή ρύπανση. Χρησιμοποιώντας ηλιακή ενέργεια μειώνετε την εκπομπή άνθρακα, καθώς και τους ενεργειακούς λογαριασμούς σας.

 

Ηλιακά συστήματα σωλήνα κενού

Η ηλιακή θερμική τεχνολογία μετατρέπει απευθείας την διάχυτη ηλιακή ακτινοβολία σε χρήσιμη θερμότητα χρησιμοποιώντας έναν ηλιακό συλλέκτη. Κάθε ηλιακός συλλέκτης αποτελείται από έναν υψηλά μονωμένο συλλέκτη και από μία σειρά από ηλιακούς σωλήνες. Το κενό μέσα σε κάθε σωλήνα παρέχει τέλεια μόνωση και επομένως προστατεύει το σύστημα από εξωτερικές επιρροές, όπως το κρύο, τον άνεμο και συνθήκες υψηλής υγρασίας. Η τεχνολογία κενού εξασφαλίζει την πιο αποτελεσματική μετατροπή της ενέργειας σε θερμότητα, δίνοντας επιπλέον απόδοση σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς επίπεδους συλλέκτες για την παροχή θερμότητας όχι μόνο τις ζεστές και ηλιόλουστες ήμερες, αλλά και τις ημέρες που επικρατούν πιο δροσερές και υγρές συνθήκες.

 

Γιατί να προτιμήσετε Συλλέκτες Κενού  της Thermomax;

Με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας, οι συλλέκτες Thermomax έχουν εδραιωθεί σε ηγετική θέση στην αγορά. Οι συλλέκτες Thermomax είναι η πριμοδότηση του προϊόντος στην αγορά, σχεδιασμένοι ειδικά για το κλίμα της Βόρειας Ευρώπης. Παρέχουν μία ανώτερη απόδοση ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.Και εγγύηση έως 20 ετών.

 

Εύκολη εγκατάσταση

Η μοναδική “Plug and play” σχεδίαση των ηλιακών συλλεκτών Thermomax κάνει την εγκατάσταση εύκολη και γρήγορη!!! Δεν υπάρχει ανάγκη για βαρέα ανυψωτικά μηχανήματα, καθώς οι σωλήνες μπορούν να μεταφέρονται στην οροφή μεμονωμένα. Συνήθως, με νότιο προσανατολισμό οι συλλέκτες σταθεροποιούνται στην στέγη με την χρήση στηριγμάτων οροφής, τα οποία απλά στερεώνονται στον δοκό.

 

Θετική επίπτωση στο περιβάλλον

Η καύση ορυκτών καυσίμων παράγει τεράστιες ποσότητες διοξειδίου του άνθρακα, έναν παράγοντα που συμβάλλει σημαντικά στην υπερθέρμανση του πλανήτη. Το μέσο νοικοκυριό, με εγκατεστημένο ένα σύστημα Thermomax, μπορεί να αναμένει να παράγει 1.836 kWh / έτος με μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Κατασκευάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία

Τα προϊόντα της Thermomax κατασκευάζονται στην Ουαλία και στα Kingspan Renewables με έδρα τη Βόρεια Ιρλανδία. Προσφέρεται ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών το οποίο περιλαμβάνει ακόμη και κατά παραγγελία σχεδιασμό, τεχνικές συμβουλές, εκπαίδευση και υποστήριξη πωλήσεων. Η ποιότητα των προϊόντων μας είναι υψίστης σημασίας για την επιτυχία της Kingspan. Αυτό μας διαφοροποιεί από την εισροή των κατώτερων προϊόντων που εισάγονται από την Άπω Ανατολή.

 

Απόδοση και εξοικονόμηση

Τα προϊόντα της Thermomax έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να αποδίδουν ακόμα και στο κλίμα της Βόρεια Ευρώπης.

Παρέχουν έως 70% των ετήσιων αναγκών σας σε ζεστό νερό-μειώνοντας την εξάρτηση από τα ολοένα και πιο ακριβά ορυκτά καύσιμα.

Δουλεύουν από την αυγή μέχρι το σούρουπο κατά τη διάρκεια όλου του έτους.

Παρέχουν θερμότητα ακόμη και σε κρύο, ανεμώδης ή υγρές συνθήκες.

Ταχεία αγωγιμότητα και μετατροπή της ενέργειας σε θερμότητα.

30% πιο αποτελεσματικό από τους επίπεδους συλλέκτες.

Μέση διάρκεια ζωής 25- χρόνια.

 

Πλεονεκτήματα χρήσης σωλήνων κενού έναντι επίπεδου ηλιακού συλλέκτη:

 • Υψηλότερη απόδοση κατά περίπου 30-35% (κατά μέσο όρο) (λόγω σχήματος απορροφά την ηλιακή ενέργεια για περισσότερες ώρες την ημέρα)
 • Παροχή ζεστού νερού ακόμα και σε μέρες με μικρή ηλιοφάνεια (λόγω απορρόφησης διάχυτης ηλιακής ακτινοβολίας), και με χαμηλές θερμοκρασίες  ή έντονο αέρα (λόγω καλύτερης θερμικής απομόνωσης του ψυκτικού υγρού,  εξ’ αιτίας του κενού )
 • Συνεπώς ->
  • χρειαζόμαστε μικρότερη επιφάνεια
  • ζεστό νερό και τον χειμώνα
  • Δυνατότητα τοποθέτησης σε οποιαδήποτε κλίση (DF) ή 20-70ο(HP)
  • Αυτόματη μηχανική προστασία από υπερθέρμανση (HP)
  • Ταχεία μεταφορά της θερμότητας από το ψυκτικό στο νερό
  • Αντοχή σε ακραία χαλαζόπτωση (πιστοποιημένο)
  • Κατασκευάζεται εξ’ ολοκλήρου στην Ευρωπαϊκή  Ένωση
  • Εύκολη και ευέλικτη τοποθέτηση (δυνατότητα επέκτασης)
  • Μεγάλη διάρκεια ζωής
  • Εύκολη και τμηματική αντικατάσταση σε περίπτωση βλάβης

 

ΕΡΓΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

10 % ΕΚΠΤΩΣΗ!