Λέβητας ιόντων ηλεκτροδίωνΛέβητας Ηλεκτροδίων SolarPro – CDM Systems. Ζεσταθείτε οικονομικά ! Λέβητες Ιόντων

Οι Επίτοιχοι Λέβητες Ηλεκτροδίων / Λέβητες Ιόντων αποτελούν ένα Νέο πρωτοποριακό σύστημα θέρμανσης ιδιαίτερα χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης , χάρη στην Τεχνολογία Ιονισμού του νερού που χρησιμοποιείται. Στο υδραυλικό σύστημα θέρμανσης κυκλοφορεί αναλογία νερού και θερμικού υγρού thermoliquid το οποίο καθορίζει σημαντικά την ισχύ του συστήματος. Για την παρασκευή του θερμικού υγρού thermoliquid έχουν χρησιμοποιηθεί ειδικά αντιδιαβρωτικά υγρά με πρόσθετο σταθεροποιητή και ειδικό (πλούσιο σε μS) υγρό. Επίσης εμπεριέχεται μίγμα προπυλενογλυκόλης και απιονισμένου ύδατος με ειδικά πρόσθετα υγρά μοριακού σχηματισμού, που συμβάλλουν στην επιβράδυνση της θερμικής αποφόρτισης του θερμικού υγρού. Το παραπάνω προϊόν είναι μία πολύ σημαντική εφεύρεση της χημικής βιομηχανίας της Ρωσίας που άλλαξε τα δεδομένα της θέρμανσης για να καλύπτονται οι ανάγκες θέρμανσης κάθε σπιτιού άμεσα , γρήγορα και οικομικά. Η εγκατάσταση του συστήματος είναι οικονομικότερη από οποιαδήποτε εγκατάσταση θέρμανσης με  πετρέλαιο ή φυσικό αέριο.

Με την εγκατάσταση ενός λέβητα ηλεκτροδίων CDM Systems επιτυγχάνετε γρήγορη άνοδο της θερμοκρασίας, χωρίς απώλειες  αφού δεν υπάρχει καμινάδα , όπως στα συμβατικά συστήματα όπου έχουμε εκπομπή του μεγαλύτερου μέρους της θερμότητας στην ατμόσφαιρα.

Πλεονετήματα του συστήματος:

● Δεν απαιτείται Λεβητοστάσιο, Δεξαμενή πετρελαίου, καμινάδα.

Μούχλα ΤΕΛΟΣ στης καμινάδες και τους τοίχους από υγροποιήσεις που προέρχεται από τους λέβητες.

Υψηλός βαθμός απόδοσης 99,5%.

● Αθόρυβη και ασφαλής λειτουργία 100%.

● Εξαφανίζεται το φαινόμενο της ηλεκτρόλυσης & της διάβρωσης.

Χαμηλό κόστος αγοράς και εγκατάστασης – Γρήγορη απόσβεση.

● Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση.

● Ελάχιστο κόστος συντήρησης

Χαμηλό κόστος λειτουργίας με Πραγματική Αυτονομία.

Μηδενικοί ρύποι NOx.

● Εγγύηση 5 χρόνια.

● Πιστοποίηση CE.

 Για αγορές μέσω διαδικτύου για ηλιακά συστήματα, λέβητες , καυστήρες, καπνοδόχους και λέβητες ιόντων μπορείτε να επισκεφτείτε και το ηλεκτρονικό κατάστημα ecopowermarket.gr